Alaska Swinger Cruise 2018

Alaska Swinger Cruise 2018

Alleen voor volwassenen, "clothing optional" cruise-ervaring voor koppels op zoek naar leuke en spannende VOLWASSEN VAKANTIES.

Alaska Swinger Cruise 2018 is dé ultieme vakantiebeleving voor jou. Ons team is berucht om zijn provocerend entertainment programma, speciaal ontworpen voor koppels, waaronder:  thema-avonden, Workshops voor koppels, Pool Parties,  Electrifying DJ's,  Aangepaste Shows & Performances,  intense IJsbrekers en dat alles op de Crystal Symphony dat volledig voor dit doelpubliek worden gecharterd.

Reisschema

Vertrek 17 juni 2018

ITINERARY - DISCOVER THE BEST OF ALASKA

Datum

Haven

Aankomst

Vertrek

Jun 17,

Vancouver, British Columbia, Canada

-

05:00pm

Jun 18,

Cruising the Inside Passage

-

-

Jun 19,

Juneau, Alaska, USA

12:00pm

11:00pm

Jun 20,

Skagway, Alaska, USA

08:00am

06:00pm

Jun 21,

Cruising Glacier Bay

-

-

Jun 22,

Ketchikan, Alaska, USA

09:00am

06:00pm

Jun 23,

Cruising the Inside Passage

-

-

Jun 24,

Vancouver, British Columbia, Canada

08:00am

 

Alaska Swinger Cruise

Crystal Symphony

De Crystal Symphony is één en al elegantie. Met slechts 920 passagiers heeft u aan boord alle ruimte, van uw luxe hut of suite tot in de stijlvolle openbare ruimtes. Het zorgvuldig geselecteerde personeel staat te allen tijde voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Dit is met recht luxe die zes sterren verdient.

Eetgelegenheden

Dineren op de Crystal Symphony is een ervaring op zich, of u nu kiest voor een etentje op uw eigen veranda, of uit eten gaat in de sfeervolle restaurants. Op de kaart staan unieke creaties van het bekroonde culinaire team van Crystal Cruises. Naast het hoofdrestaurant, waar in twee zittingen wordt gedineerd, heeft het schip twee specialiteitenrestaurants met authentieke Italiaanse en Aziatische gerechten. Silk Road en de Sushi Bar staan onder supervisie van de beroemde Japanse chef Nobu Matsuhisa.

Data:
Totaal aantal passagiers: 922
Aantal dekken: 8
Aantal sterren: 

Crew:
Nationaliteit officieren: Scandinavisch en Japans
Nationaliteit personeel: internationaal
Aantal bemanningsleden: 545

 

Faciliteiten:

De Crystal Symhony heeft alles om uw dag in stijl door te brengen, van sportieve voorzieningen tot een uitgebreid wellnesscentrum in Aziatische stijl en van een uitgebreide multimediabibliotheek tot comfortabele bars en lounges. Bovendien komen er gerenommeerde gastsprekers en artiesten aan boord voor optredens en lezingen over allerlei onderwerpen. Voor wie dieper op een bepaald onderwerp wil ingaan, zijn er speciale themareizen die in het teken staan van bijvoorbeeld golf of ballroomdancing.

 

Casino 
Kinderfaciliteiten 
Bioscoop 
Creditcard betalingen  
Discotheek 
Liften 
Fitnessruimte 
Golf mogelijkheid aan boord 

Internetcafé  
Was/strijkfaciliteiten voor passagiers 
Bibliotheek 
Fotogalerie 
Restaurants  
Sauna 
Winkeltjes

Schoonheidssalon / spa  
Specialiteiten restaurants  
Sportfaciliteiten  
Zwembaden  
Theater 
Kapsalon 

Whirlpools  

 

Technische gegevens:
Bruto tonnage: 51.044
Lengte: 237.1 meter
Breedte: 30.2 meter
Diepgang: 7.6 meter
Kruissnelheid: 22 knopen
Voltage: 110/220 volt

Alaska Swinger Cruise - Bezoeken

Vancouver

De Canadese stad Vancouver ligt prachtig ingesloten tussen de Stille Oceaan en de met sneeuw bedekte bergen. De levenskwaliteit is hoog in de stad met haar indrukwekkende natuur. U kunt er genieten van de fauna, de bijzondere architectuur en de gezellige terrasjes in de sfeervolle binnenstad.

alaska swinger cruise

Juneau (VS)

Juneau is sinds 1906 de hoofdstad van de staat Alaska. De stad is vernoemd naar de goudzoeker Joe Juneau. Juneau wordt omringd door bergen en gletsjers. Er zijn maarliefst 30 gletsjers te vinden rondom te stad, waarvan er twee duidelijk vanaf de straten te zien zijn. De Mendenhall Glacier en de Lemon Creek Glacier worden dan ook drukbezocht.

Skagway (VS)

Skagway is een voormalig goudzoekerdorp. Toen in de nabije omgeving in 1896 voor het eerst goud werd gevonden, pakten veel Amerikanen hun spullen bijeen om de tocht naar Alaska te maken, op zoek naar geluk. Deze geschiedenis is terug te vinden in het Klondike Gold Rush National Historical Park. De White Pass and Yukon Route, waardoor vele gelukszoekers per trein naar Skagway kwamen, functioneert tegenwoordig nog steeds en wordt door vele toeristen bezocht. Verder vindt je rondom Skagway prachtige natuur. Indrukwekkende bergtoppen en groenen bossen karakteriseren het gebied.

Ketchikan (VS)

Ketchikan’s economie is gecentraliseerd rondom tourisme en visserij. De stad staat bekend als de ‘Zalm Hoofdstad van de Wereld’. De naam Ketchikan komt voort uit Ketchikan Creek, de rivier die door het stadje stroomt. Een indrukwekkende bezienswaardigheid bij de stad zijn de Misty Fjords. Deze prachtige fjorden, omringd door bossen en bergen leiden hun naam af van de dichte mist die boven de fjorden hangt. Ketchikan heeft teven de grootste collectie staande totempalen ter wereld.

(VS) Visum: Let op: u dient vooraf toestemming aan te vragen om de Verenigde Staten te betreden. U doet dit via het ESTA Waiver Programma.

Swinger Cruise kajuiten en prijzen

Prijzen starten vanaf 3.950€ p.p.

gedetalleerde prijzen op aanvraag

CONTACTEER ONS OF VRAAG EEN OFFERTE AAN