Bliss Cruise November 2018

Bliss Cruise November 2018

Bliss Cruise November 2018

Je vroeg ernaar dus nu zijn we terug met de 152 meter lange ROYAL PROMENADE, met hutten 3 verdiepingen hoog over dit centrale deel van het schip. De nieuw verbeterde Freedom Class Independence of the Seas is gevuld met geweldige innovaties in de nieuwe en gerenoveerde staterooms doorheen het schip. Geniet van een drankje met oude en nieuwe vrienden in één van de 18 bars, clubs en lounges, waaronder de Bolero's Latijns-thematische lounge op dek 4 en Bull & Bear English Pub gelegen aan de Royal Promenade op deck 5. Bezoek de diverse Promenade winkels voor een aantal duty-free winkels. Mis de lifestyle producten niet die alleen voor deze cruise beschikbaar zijn.

Doe mee aan de Royal Promenade met 1800 andere lifestyle-paren voor het beste dansfeest op zee. Cruise met meer dan 3.700 gelijkgestemde passagiers. Zalig cruisen op volle zee op het tweede grootste cruiseschip. Op een Lifestyle Couples Only Cruise, kunt u echt zijn wie u bent, doen wat u wilt, zonder zorgen. Dus glij in die sexy jurk, ontspan je bij het zwembad, dans onder de sterren in het midden van de oceaan. Laat je fantasie vrij.

Reisschema

Cruise reisplan

Datum

Havenlocatie

Aankomen

Vertrekken

Zo, 11 november 2018

Port Everglades, Ft Lauderdale, FL

 

18:00

Ma, 12 november 2018

cruising

 

 

Dins, 13 november 2018

Montego Bay, Jamaica

11.00

09:00

Woe 14 november 2018

cruising

 

 

Don, 15 november 2018

Cozumel, Mexico

07:00

18:00

Vrijdag 16 november 2018

cruising

 

 

Zat 17 november 2018

Port Everglades, Ft Lauderdale, FL

07:00

 

 

Dienstverlening

Highlights

  • Erotische ervaringen op zee
  • Couples-only cruises
  • Sensueel en open-minded sfeer
  • Aan boord “Clothing optional” gebieden
  • volwassen, erotische fantasieën & Playroom
  • Provocerend Entertainment
  • Magnifieke bestemmingen en aantrekkelijke routes
  • Spectaculaire kajuiten & suites

 

 

Bijzonderheden

Restaurants

Een enorme verscheidenheid aan eetgelegenheden op dit cruiseschip, met voor elk wat wils, zoals de Chops Grille voor een steak, Portofino voor Italiaans eten, Jade voor Aziatische fusiongerechten, of een hamburger in 'fifties' stijl in Johnny Rockets®

Café's Bars Lounges en Clubs

Een ruime keuze uit bars en lounges, van de Zuid-Amerikaanse club Boleros tot The Bull and Bear Pub met zijn 17e-eeuws decor. Fantastisch avondamusement. Van een voorstelling mee in het art- decotheater Arcadia, tot een gokje in Casino Royale, van een ijsshow in het ijstheater, tot dansen in de avonddisco in de H20 Zone op het bovendek. En als u durft, test dan uw zangtalent in onze karaokebar de On Air Club.

Faciliteiten

The Royal Promenade: 135 meter aan winkels, restaurants en amusement in het hart van het schip. Internet cafe met Royal Caribbean Online, voor het verzenden van e- cards naar familie en vrienden tijdens uw cruisevakantie.

Bliss Cruise November 2018 kajuiten en prijzen

Prijzen starten vanaf 2.495 €

gedetalleerde prijzen op aanvraag

Bekijk hier de kajuiten