Desire Cruise 2018

Desire Cruise 2018

Desire Cruise stelt voor:

Onze nieuwe Desire Cruise 2018 van Barcelona naar Rome. Deze Cruise creëert een opwindende kans om de Desire ervaring aan boord mee te maken.

Take your relationship to the next level!

Beleef uw verboden fantasieën door middel van intieme workshops voor gelijkdenkende paartjes, onze signature thema-avonden, en sexy activiteiten en evenementen overdag.

Desire Cruise 2018 heet u van harte welkom aan boord van een luxe cruiseschip, pure extase op zee!

desire swinger cruise 2018

desire swinger cruise 2018

Desire Cruise

DIENSTVERLENING

 Desire's erotische ervaringen op zee

 • Couples-only cruises
 • Sensueel en open-minded sfeer
 • Aan boord “Clothing optional” gebieden
 • volwassen, erotische fantasieën & Playroom
 • Provocerend Entertainment
 • Magnifieke bestemmingen en aantrekkelijke routes
 • Spectaculaire kajuiten & suites
 • Hoogstaande eetgelegenheden

 

Doelgroep

 • Open Minded & Avontuurlijke mensen
 • Nieuwsgierig, bereid om nieuwe dingen te proberen
 • Zoeken naar sensuele sferen
 • Enthousiast over seksuele onderwerpen

 

Desire Cruise 2018 - Bijzonderheden

Eten en drinken

Als passagier kunt u genieten van de high-class delicatessen in het Windows Cafe, de Pool Grill of de Breeza. Daarnaast worden in de twee specialiteitenrestaurants, de Aqualina en de Prime C, heerlijke mediterrane en Noord-Afrikaanse gerechten bereid, waaronder uitmuntende steaks, vis en zeevruchten.

Entertainment

Het dagelijks entertainment programma zal elke avond speciaal maken aan boord. U kunt in een onstpannen en informele omgeving genieten van de ‘Cabaret’ optredens of een bezoek brengen aan een van de vele bars, zoals de Martini Bar of Looking Glass. Ook in de Piano & Wine bar bent u verzekerd van een gezellige avond, waar u diverse soorten wijn kunt proeven.

Activiteiten

Het schip heeft een zwembad dat u op elk moment van de dag kunt gebruiken om baantjes te trekken of gewoonweg heerlijk van de zon te genieten. Trakteer uzelf op een bezoek aan de kapsalon tijdens het verkennen van het schip, of beproef uw geluk in het casino waar een leuke en spannende sfeer hangt.

Wellness en sport

Het wellness-center is de perfecte locatie voor totale ontspanning voor lichaam en geest. Daar kunt u profiteren van de vele wellness-behandelingen, waaronder aroma en thalasso therapieën. Een groot deel van de behandelingen kunnen ook in uw eigen cabine of suite volbracht worden. Tevens is er een Aqua Spa en een fitnesscentrum met bekwame trainers, die beschikbaar zijn om u te helpen fit te blijven. Ook zijn er andere cursussen, zoals yoga, indoor cycling en aerobics. De openlucht atletiekbaan is de beste plek voor het joggen in de frisse zeelucht.

Deze tweede route  van onze Desire Cruise is een bewijs van de goede respons die we ontvingen van Desire Venetië Cruise en markeert het begin van een aantal exclusieve cruise ervaringen die we voor onze gasten  in de toekomst zullen creëren.

Dit luxe-programma is een avontuur op volle zee, speciaal ontworpen om een echt originele en passionele ervaring aan te bieden met exclusieve voorzieningen. Bijvoorbeeld:  “clothing optional”  areas,  privé speelkamers, volwassenen entertainment, heerlijke culinaire selecties en sensuele kajuiten.

Geniet van onze Desire Cruise hoogtepunten:

 • provocerende thema-avonden,
 • spicy evenementen
 • workshops waar echtparen in contact kunnen komen met andere passagiers
 • De speelkamer
 • Jacuzzi Lounge

De "clothing optional" ruimtes, die op bepaalde delen van het schip te vinden zijn, laten de passagiers toe kennis te maken met gelijkgestemde, sociaal verfijnde, ervaren paren in een veilige omgeving. Hier worden fantasieën werkelijkheid. Allemaal ontworpen voor sociale en  ervaren spelers. Eetgelegenheden van terloops speels naar erotisch elegant en high-end roomservice worden aan onze gasten aangeboden.

 

DagDatumHavenAankomstVertrek
1Apr. 28 /2018Barcelona, Spain
2Apr. 29/2018Sea Day8:00
3Apr. 30/2018Provence (Marseille), France8:0020:00
4May. 01/2018Montecarlo, Monaco8:0023:00
5May. 02/2018Portofino, Italy14:0020:30
6May. 03/2018Florence, Pisa, (Livorno) Italy8:00
7May. 04/2018Florence, Pisa, (Livorno) Italy19:00
8May 05/2018Rome (Civitavecchia) Italy6:00

Prijzen per persoon

InventoryKajuitenPrijs p.p.
6Club World Owners Suite€ 18.920SOLD OUT
4Club Ocean Suite€17.210SOLD OUT
2Club Spa Suite€ 11.755SOLD OUT
34Club Continent Suite€ 7.845SOLD OUT
10Club Deluxe Veranda Stateroom€ 6.425SOLD OUT
191Club Veranda Stateroom€ 6.445
72Club Ocean Stateroom€ 5.390
26Club Interior Stateroom€ 4.610SOLD OUT

Een niet-terugvorderbare aanbetaling is nodig om uw reservering te garanderen. Voor alle kajuiten wordt een eenmalige toeslag aangerekend van € 350,00 p / p, en al Suites € 400,00 p / p (niet inbegrepen in de vermelde prijzen).

Deze toeslag dekt: Havengelden, belastingen, administratie kosten, fooien en beveiligingskosten.

Conceptuele DESIRE spelregels

Desire Cruises is vastberaden om iedereen een veilige reis te garanderen, zodat alle gasten ten volle kunnen genieten van hun 'Desire Experience ".

Wij vragen u om de volgende richtlijnen tijdens uw verblijf te respecteren:

Voor het comfort van alle gasten, vragen wij dat u de juiste kledij te dragen in alle restaurants en andere areas die niet worden gemarkeerd als zijnde "clothing optional".

Hou de identiteit van onze gasten 'privé. Dit is zeer belangrijk voor ons en voor alle gasten. Om deze reden is het nemen van foto's of video's in elke / alle openbare ruimtes van ons schip is ten strengste verboden. Je bent natuurlijk vrij om te genieten van fotografie in de privacy van je eigen hut.

Onze Speelkamers zijn ontworpen voor seksueel en erotisch plezier. Wij vragen u deze koppels-gebieden gebruiken om uw intieme verlangens te vervullen.

Gelieve alle gasten te behandelen met het grootst mogelijke respect, en denk aan de gouden regel: "NEE" betekent "NEE".

Evenwicht is belangrijk. Sommigen vinden het prettig om te relaxen, terwijl andere feesten. Na middernacht, zullen de andere gasten het waarderen als het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt. Vooral in de gangen van onze schip.

We hebben een open-minded sfeer gecreëerd aan boord van onze Desire Cruises, echter, drugsgebruik wordt niet getolereerd.

Noch Desire noch de Cruise Line zal verantwoordelijk worden gesteld voor items achtergelaten buiten je kluisje in de kajuit. Alsjeblieft, zorg ervoor dat waardevolle voorwerpen in de kluis worden geplaatst.

Desire Cruises is er trots op u te kunnen voorzien van een veilige, couples-only omgeving waarin je ten volle kan genieten van uw vakantie. Echter, ons bedrijfsbeleid wil dat het voor alle medewerkers strikt verboden is intieme interactie te hebben of te drinken met de gasten. Dit zal resulteren in hun onmiddellijke ontslag.

*** Deze conceptuele huisregels zijn een aanvulling op alle regels en voorschriften van de Cruisemaatschappij.

Dit luxueuze cruiseschip biedt plaats aan slechts 694 gasten die in een intieme ambiance niet alledaagse bestemmingen aandoen. Voor iedere twee gasten staat gemiddeld één bemanningslid ter beschikking. De dienstverlening aan boord is dan ook onberispelijk en persoonlijk. De hutten zijn voorzien van topkwaliteit bedden en beddengoed, een flatscreen tv en internetaansluiting. Geniet van dit sensuele heiligdom op zee, waar koppels zich kunnen verheugen op exotische bestemmingen en een reis van fantasie en mijmeringen terwijl je wordt verwend door een topkwaliteit aan dienstverlening.

Algemene informatie

Tonnage30.277 BRT
Bouwjaar2000
Duur181 meter
Breedte25 meter
Snelheid19 knoop
VlagLa Valletta (Malta)
ScheepswerfChantiers de l´Atlantique
Aantal dekken8
Passagier694
Crew leden408
Restaurants4
Zwembaden1
Taal aan boordEngels
Valuta aan boordUS-Dollar

****Schedules, departure, arrival times and itinerary are subject to change.

 

gedetalleerde prijzen op aanvraag

CONTACTEER ONS OF VRAAG EEN OFFERTE AAN

Desire Cruise kajuiten en prijzen