Griekenland voor swingers

Griekenland voor swingers: Toerisme en bezienswaardigheden

Griekenland voor swingers: De Middellandse Zee is voor de vakantiegangers de belangrijkste bestemming, daarom gaan zij vooral naar de eilanden in de Ionische Zee en Kreta. Op het vaste land en op het schiereiland Peloponnesos gaan zij vooral naar de bezienswaardigheden van de klassieke oudheid. Vandaar dat Naturisten en swingers hun plaatsje in Griekenland ook hebben gevonden.
Enkele beroemde bezienswaardigheden in Griekenland zijn de Akropolis van Athene, de archeologische plaats Delphi, de tempel van Apollo Epicurius te Bassae, de bergAthos, de Meteora-kloosters, Rhodos, de overblijfselen van het paleis van Knossos op Kreta, Mycene en de archeologische plaats Epidaurus.

Griekenland is meer dan alleen toerisme. Waar dit fascinerende land nog meer om bekend staat zijn de oude Griekse beschavingen die zeer invloedrijk en machtig waren in het verleden. Over heel het land verspreid vind je op archeologische vindplaatsen en in musea restanten van oude Griekse beschavingen terug. De belangrijkste periode in de Griekse geschiedenis is van 776 tot 323 voor Christus, toen het één van de belangrijkste beschavingen ter wereld was. Veel archeologische schatten stammen uit deze tijd.
De Olympische Spelen stammen zelfs nog van voor deze periode. Volgens deskundigen zouden deze rond het tweede millennium voor Christus ontstaan zijn.

Over Griekenland valt heel veel te vertellen. Het leven in het land is niet overal hetzelfde en ook de Grieken zelf zijn vrij verschillend. Veel is afhankelijk of je in een toeristisch gebied zit of niet. Belangrijk is om open te staan voor het land, de mensen en de cultuur. De kans is groot dat je dan thuiskomt met prachtige verhalen over dit geweldige land.

 

VILLA ATRAIDES      Corfu| Pelekas

Villa Atraides heeft 4 mooi ingerichte tweepersoons kamers met aparte badkamer en toilet. De villa is mooi en stijlvol ingericht.  

Een keuken, ontbijtruimte en lounge staan ter beschikking. Meer info...