Swinger Reizen in Jamaica

Ga mee op een exotische, Swinger vakantie naar Jamaica

Jamaica is een eiland van de Grote Antillen en ligt 145 km ten zuiden van Cuba. De totale oppervlakte van dit eiland is 10.991 km2 . Het is 235 km lang en gemiddeld zo’n 56 km breed. In juli 2014 bedroeg het aantal inwoners van Jamaica 2.930.350.

Verwarmende zonnestralen, uitgestrekte stranden, prachtige zonsondergangen, watervallen en bossen, heerlijke rum en verslavende muziek. Dat is Jamaica! Zodra je hier bent, dans en zing je al snel met de reggaetunes mee.  De dancehall party’s met de sexy moves zijn een lust om naar te kijken. Maar je vindt er ook rust. Het exotische Jamaica is een plek die je intens tevreden zal stellen, het bruist en lonkt, geeft je energie en werkt kalmerend tegelijk. Reis je mee naar dit unieke Caribische eiland waar de Afrikaanse invloeden voelbaar zijn? 

Jamaica is het land van strand, rum, suikerriet, rasta, reggae en Bob Marley. Je vindt langs de kust verschillende luxe resorts en hotels. Deze herbergen de toeristen die veelal komen voor de reggae-cultuur en de uitgestrekte witte stranden waar je uitstekend kunt diepzeevissen, jetskiën, parasailen, snorkelen, waterskiën, windsurfen, zeilen, kanoën en duiken. Meer landinwaarts vind je diverse Nationale parken, tropische regenwouden, watervallen, grotten en bergen. Je komt hier wel 3000 verschillende boom- en plantsoorten tegen en wel 250 verschillende vogelsoorten waarvan vele exotisch. Als je gaat duiken kun je o.a. barracuda’s, doktersvissen, engelvissen, knorvissen, lipvissen, papegaaivissen, roggen, snoeken, tonijnen, hamerhaaien, tijgerhaaien en doornhaaien tegenkomen. Jamaica staat ook bekend om de zeer mooie zonsondergangen.

Beste reistijd
Januari, februari, maart, april en december zijn de beste maanden om  te reizen. In deze maanden vermijdt u het regen- en orkaanseizoen.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij uw terugkeer naar België.
Een visum is niet nodig als u korter dan 90 dagen op Jamaica verblijft.
U dient bij vertrek uit Jamaica een vertrekbelasting te betalen van circa 20 euro per persoon.
Zakelijke reizigers dienen wel een visum aan te vragen.

Er heerst een tropisch savanneklimaat ofwel een savanneklimaat met vrijwel alle dagen zon, maar ook een redelijke kans op (soms zeer pittige) regen- of onweersbuien. De gemiddelde dagtemperatuur ligt rond de 24-25 graden en het land kent in de winter een drogere periode met minimaal 1 maand met minder dan 60mm neerslag (jaarlijks gemiddelde). Officieel komt het tropisch klimaat  niet voor, hoewel er volgens ons een aantal plekken in het binnenland en langs de zuidkust zijn die wel voldoen aan de maatstaven die gehanteerd worden voor deze classificatie.

Hedonism 2 Swinger Resort

direct aan het strand gelegen

ontspan aan één van de zwembaden

en geniet in de volledig uitgeruste spa.  Lees Meer...