Mexico Swinger Hotels

Ga mee op een exotische vakantie en ontdek de Mexico Swinger Hotels. Dé ideale swingersvakantie!

De rijke cultuur en de intrigerende geschiedenis van het land vormen naast het aangename klimaat de belangrijkste ingrediënten voor de populariteit van Mexico als vakantieland. De belangrijkste groep toeristen zijn afkomstig uit de Verenigde Staten van Amerika. Voor hen is Mexico het dichtst bij gelegen warme land, het grenst in het zuiden immers direct aan de V.S. Dat zorgt voor een groot aantal mogelijkheden om naar Mexico te reizen.  De Mexico Swinger Hotels zijn zeer populair in Mexico en daarom willen wij ze ook aanbieden aan onze klanten. Wij hopen dat u een zeer aangenaam verblijf heeft.

Het land kent een lange geschiedenis en is in de loop der tijd bewoond door vele verschillende volkeren. De Maya’s, Olmeken, Tolteken, Mixteken en Zapoteken zijn daar voorbeelden van. Deze culturen hebben hun sporen achter gelaten in de vorm van piramides, tempels en andere bouwwerken, maar ook nu nog wordt een deel van de inheemse gewoontes in stand gehouden. Het landschap kent woestijnen, vulkanen, watervallen, regenwouden, berggebieden, mangrovebossen en wel 20.000 verschillende plantensoorten! Dit natuurschoon is grotendeels ondergebracht in 58 nationale parken. Aan de kustlijn vind je talloze badplaatsen met witte zandstranden en helderblauw water. Deze badplaatsen zijn uitermate geschikt voor watersporten, zoals: duiken, snorkelen en kitesurfen. De keuken van Mexico staat wereldwijd bekend om tortilla’s, taco’s en tequila.

Beste reistijd
Januari, februari, maart, april, mei, oktober, november en december zijn de beste maanden om naar Mexico te reizen.
Hiermee vermijdt u de regenachtige en hete zomermaanden.

Weer en klimaat
Mexico kent meerdere klimaatzones zoals het woestijnklimaat, tropisch klimaat en het zeeklimaat. De temperaturen zijn onder te verdelen in 3 zones:
– Hete zone (tot 600 meter)
Gemiddeld is het er tussen de 25 en 35 graden.
– Gematigde zone (600 tot 1800 meter)
Gemiddeld is het er tussen de 15 tot 25 graden.
– Koude zone (boven de 1800 meter)
Gemiddeld is het er 15 graden.

Taal
Spaans is de officiële taal. Daarnaast wordt er op kleinere schaal Engels gesproken en komen er 62 inheemse taalsoorten voor.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Mexico.
Een visum is niet nodig als u korter dan 180 dagen blijft.

Desire Resort & Spa Riviera Maya **** Puerto Morelos

Direct aan het strand gelegen

  • 4 restaurants, een grill en een snack bar
  • 5 bars en een disco
  • volledig uitgeruste spa.                    Lees Meer...
 

 

Mexico Swinger Hotels

Desire Pearl Resort & Spa Riviera Maya **** Puerto Morelos

Desire Pearl Resort is een nieuw, luxueus, in Mexicaanse stijl ingericht swinger resort voor paren van het huis Original Resorts. Samen met het Desire Resort&Spa heeft u nu de keuze uit twee unieke swinger hotels aan de Riviera Maya.     Lees Meer...

 

 

Mexico Swinger Hotels

Temptation Resort & Spa Cancun ***** Cancun | Mexico

 Ervaar doorlopende verleiding in dit spannende all-inclusive swinger resort. Het Temptation Resort & Spa Cancun ligt direct aan het witte zandstrand in Cancún, op slechts korte afstand van het centrum.        Lees Meer...

 

 

temptation-swinger-resort-cancun-11