Spanje Swingervakanties

Spanje swingervakanties: Nog steeds is Spanje hét vakantieland nummer één voor Belgen en Nederlanders en niet zonder reden. Van de bergachtige grens met Frankrijk in de Pyreneeën, westelijk langs de Golf van Biskaje tot de uitgestrekte Atlantische Oceaan, en zuidelijk tot de zonnige Middellandse-Zeekust, beslaat Spanje het merendeel van het Iberisch schiereiland. Door zijn natuurlijke en culturele verscheidenheid oefent het een enorme aantrekkingskracht uit zowel op avontuurlijke reizigers als op toegewijde zonaanbidders.

Spanje staat bekend als echt vakantieland. Alles wat men zoekt in een vakantie is hier te vinden: zon, zee, strand, uitgaan en cultuur. Swinger toeristen hebben ondertussen ook al hun weg gevonden. Ambiance verzekerd in onze Swinger Hotels.

Het landschap is veelal heuvelachtig met verschillende berggebieden. De bekendste berggebieden zijn de Pyreneeën en de Sierra Nevada. Het land kent vele Nationale parken die zich veelal op de Canarische Eilanden bevinden. Spanje staat verder wereldwijd bekend om de vele historische gebouwen, het stierenvechten, flamencodansen, tortilla, Paella, tapas en grote voetbalclubs.

Beste reistijd voor Spanje swingervakanties

Mei, juni en september zijn de beste maanden om naar Spanje te reizen. In deze maanden heeft u naast de zomerse temperaturen geen last van het massatoerisme.

Weer en klimaat

Spanje heeft een mediterraan klimaat aan de kust en op de eilanden, een landklimaat in het binnenland en een zeeklimaat in het noorden. De temperaturen liggen in de zomermaanden rond de 30 graden en tijdens de wintermaanden rond de 15 graden.

Taal

Spaans is de officiële taal. Daarnaast zijn er vier officiële regionale talen: Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees.

Reisdocumenten

U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort. Een visum is niet nodig.

Onze meest favoriete accommodaties voor Spanje en de Canarische eilanden:

LA MIRAGE | MASPALOMAS

Maspalomas | Grand Canaria | Spanje

Het Swinger Hotel La Mirage  met z'n moderne faciliteiten en een geweldige service is de ideale plaats voor een onvergetelijke Swinger Vakantie. Meer info....

LA MACARENA | VELEZ | MALAGA

Swinger Hotel La Macarena is geopend van 1 mei - 4 oktober 2016 en is enkel toegankelijk voor alleen voor paren (man-vrouw koppels). Meer info....

macarena-swinger-hotel-7

VENUS SWINGER RESORT | MASPALOMAS  | GRAND CANARIA

Eén van onze bestsellers in Maspalomas is het  Venus Swinger Resort. Het Resort ligt in Maspalomas op Gran Canaria en heeft een buitenbad, watersportfaciliteiten en een bar. Meer info....