Swingers USA Florida

swingers USA FloridaSwingers - USA - Florida

Swingers USA Florida: Florida is één van de populairste vakantiebestemmingen van Amerika, jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen de Sunshine State, het gehele jaar door.

Op het gebied van bloot is Amerika een stuk preutser dan je zou vermoeden.  Topless zonnen mag slechts op enkele stranden in heel Florida waaronder een deel van Miami Beach. Dames zonder bikinitopjes kunnen rekenen op een fikse boete als ze dat doen op plekken waar dat niet toegestaan is. Wij bieden u een aantal mogelijkheden om naar Florida te reizen waar u toch een naturisme vakantie kan beleven. Toch hebben wij hotels gevonden voor Swingers in USA - Florida

Er valt echter nog veel meer te beleven tijdens een rondreis door Florida. Wat te denken van het hippe "Ocean Drive" in Miami Beach, het vrije en bruisende Key West, het schitterende natuurpark "The Everglades" of het historische plaatsje St. Augustine.

Door de combinatie van zon, zee en strand aan de ene kant en natuur en vermaak aan de andere kant is een Florida vakantie geschikt voor iedereen. Tel hierbij op de gastvrijheid van de mensen, het gemakkelijk rondreizen en de comfortabele hotels en je hebt een ideale vakantiebestemming waar velen Nederlanders jaarlijks naar terugkeren.

 

CALIENTE TAMPA RESORT – swingers USA Florida
  • het hele jaar door geopend
  • veel sport- en wellness aanbod
  • 7 zwembaden en 2 hot tubs          Lees Meer...

 

 

swingers USA Florida